MIT campus

More
14 years 11 months ago #508 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Elismerésem! Szép kis nyomozást sikerült itt összehozni. Ráadásul pont a legérzékenyebb dologba sikerült beletenyerelni."

-"Legjobb nyomozó?" mosolyodik el keser?en. "Inkább a legnagyobb naiv idealista. Azt hittem, hogy érdekel valakit az, hogy mi van a háttérben. Ha a szubjektív véleményemre vagy kíváncsi, szerintem tudják. Hihetetlen, hogy egy szoftvertervez? el?bb jön rá erre a számításhalmazra néhány egyszer? következtetéssel, mint mondjuk prof. Markus, aki, mit ad az isten, hirtelen ötlett?l vezérelve visszavonul. Kíváncsi vagyok, hogy az a hirtelen ötlet stukkert tett-e a professzor fejéhez, vagy csak megígérte. Már itt nem tetszett nekem a dolog. Az öngyilkossággal kapcsolatban pedig... Elég kacifántos az ügy. A boncolás persze semmit sem talált, úgyhogy ha a szimatom nem csal akkor mágia lesz. Valaki visszavágta a védelmi program költségvetését, vagy csak nem gondolta, hogy egy szimpla elt?nés ahol semmi sem mehet tönkre ennél jobban, f?leg ha már mindenki befürdött vele és sehol sem történt haláleset, ilyen következményekkel járna. Amondó vagyok, hogyha kicsit megbolygatnám az FBI vagy a Lone Star aktáit, találnék egy kiterjedt veszteséglistát, ami miatt nem érte meg nekik sem tovább nyomozni. Ha meg tovább bolygatnám, lehet hogy ugyanoda jutnék, mint itt. Mégpedig egy arrogáns taumaturgia professzorhoz, akit úgy döntött, hogy Bonnból ide költözik át. A mágikus részek nála akadnak el, a matematika pedig prof. Markusnál. A DNS keresés ezesetben inkább csak álca volt szerintem, afféle megmutatjuk, hogy mi mindent megteszünk és persze ez remek hivatkozás arra is, hogy a mágiát kizárták. Nem tudom, én nem tudok ennek utánaszimatolni az asztrális síkon. Szerintem a Gilman srác talált valamit és az a két figura akit a legjobban érdekelhetett elt?ntette. Lehet, hogy paranoid vagyok, de nekem ez ötlik az eszembe a benti dolgok kapcsán. A m?hibáról nem tudok semmit. Próbáltam körbenézni, de kipenderítettek. Most talán majd esélyem is lesz hogy újrafölvétel történt, körülnézni a St. Maryben. Kár, hogy nem ismerek arra senkit."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 11 months ago #509 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Azuminak akad ott ismer?se, bár ahogy látom nem felh?tlen a viszony... De nem sok olyan fiút tudnék mondani akivel felh?tlen a viszonya.

More
14 years 11 months ago #510 by Nyarlathotep
-"Nézd, itt afféle másodheged?s vagyok most. Jobb ha nem derítek ki semmit, hacsak nem tudom eltitkolni vagy kimenteni magamnak, miel?tt elszáll az adatmennyországba vagy a bites vödörben végzi. Ha én kiderítek valami komolyat ha az elméletem helyes, velem együtt elszáll. Némi részfeladat viszont megoldható részemr?l is, nem hiszem hogy bárki összerakja ha látszólag összefüggéstelenül szimatolgatok. Vagy mire kiokoskodja, megint lépésel?nyben leszünk. Szóval semmi komoly, ha nem személyes. Nem vagyok bedrótozva, legalábbis úgy, hogy tudjak is róla."

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #511 by TheElf
- Miért érzed magad annyira másodheged?snek?

More
14 years 11 months ago #512 by Nyarlathotep
-"Én nem annak érzem, csak addig amíg nem tiszta, hogy fölöttem mi folyik, addig az maradok. Örülnék ha amíg utánanézek ennek-annak, addig te annak néznél utána amire rákérdeztél. Ha ezután biztonságos a nyomozás, állok elébe teljes g?zzel."

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #513 by TheElf
- Igyekszem szerezni mágikus védelmet, de tudod, hogy a munkánk sosem lesz igazén biztonságos. Ellenben ha a vállalt veszély és az elérhet? nyereség közötti egyensúly jó, akkor van értelme a nyomozásnak.

- Pontosan tudod, hogy a nyomozás jelenleg a házak közötti egyetemi politika álcája mögé rejtve folyhat. Nem kell senkinek tudni, hogy egy ügy érdekel igazán minket, és miért. Sok más ügybe is belekeverhet?ek vagyunk az évfolyammal, ebben is tudsz segíteni. De te is tudsz felt?nés nélkül velünk lógni...

Felvetem, hogy az egyetemnek fel lehet vetni a repteres nyomozás miatt beépítés ötletét, ha pedig "beépítettként" jöhetne az egyetemre ? is, esetleg még mágus is jöhetne, akkor lenne 2 hely a házban...

Így névleg ? a reptér ügyében nyomoz, a salem street csak a mágusokkal való rivalizálás, az ügynök suli miatt kerül el? látszólag. Oktatásban olyan Knight Errant zsaru vehet részt, egy laboros esetleg, aki ha szivárogtat, azt mondja csak el amit az orrára kötünk: Hogy a nyomozósdi a házak közti politika apró része, nem kell tartani t?lünk...

(Ravaszak vagyunk mint az imádkozósáska)

Time to create page: 0.218 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.